Volg ons
  • Karel Installatietechniek
  • Karel Installatietechniek

Like ons op Facebook

Post Adres:

Karel Installatietechniek

Van der Laenstraat 99,

8012 TB Zwolle

KVK Zwolle:

05084092

E-mail:

info@karelinstallatie.nl

Tel:

06-55 701 761

Cv-ketel installatie

Karel installatietechniek heeft al meer dan 20 jaar ervaring omtrent C.V. ketel installaties voor bedrijven en particulieren.

 

Geïntresseerd? laten we dan gelijk een afspraak maken door een mail te sturen.

CV-ketel onderhoud

Wij verichten ook het nodige onderhoud aan uw cv-ketel. Wij zijn gespecialiseerd in Atag cv-ketels. Een slecht onderhouden cv-ketel kan voor gevaar zorgen daarom is het van belang om uw ketel elke 2 jaar te laten controleren.

Service/Diensten

 

Gas

Aanleg, uitbreiding en onderhoud van gasinstallaties voor C.V., warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen kunnen verzorgt worden door Karel Installatietechniek.

Sanitair

Of het nu gaat om het vervangen van uw toilet of een compleet nieuwe badkamer, zowel voor advies, aanleg als onderhoud kunt u bij ons terecht. U heeft een ruime keuze in stijlen, trends en design bij diverse showrooms in uw regio.

Drinkwaterinstallaties

Drinkwaterinstallaties worden door ons aangelegd, onderhouden en zonodig uitgebreid.

 

Riolering

Zowel binnen- als buitenriolering kan door ons aangelegd en onderhouden worden.

Géén showroom en tóch genoeg keuze?

Ja zeker!  Karel Installatietechniek heeft geen eigen showroom, maar werkt samen met diverse showrooms in uw regio.

Wij maken voor u een afspraak en u kunt op uw gemak en in alle rust uw keuze maken op het gebied van verwarming, warmwater- en sanitaire voorzieningen. Kijk, vergelijk en maak keuze uit diverse trends, stijlen en geheel niet onbelangrijk verschillende prijsklassen! Een vakkundig medewerker zal u voorzien van een goed advies.

Dak-, zinkwerk en hemelwaterafvoer

Het oude loodgietersvak zijn we niet vergeten! U kunt bij ons ook terecht voor zink-, lood- en koperwerk, denkt u eens aan dakgoten en hemelwaterafvoer, Zowel bij renovatie als nieuwbouw! Ook werken wij natuurlijk met bitumineuze dakbedekking en PVC hemelwaterafvoer.